De voordelen

Klanten werven met uw website.

Optimaal vindbaar in Google: uw website op de eerste pagina. Wij optimaliseren uw website zodat hij hoger in de resultaten eindigt. Dit noemt men SEO, ook wel Search Engine Optimization of Zoekmachine optimalisatie. Verder verhogen we ook de conversie van uw website. Conversie is het percentage van de website bezoekers dat ook daadwerkelijk een aanvraag bij u doet.

Daarnaast geven we u advies hoe een winstgevende Google Adwords campagne te starten. Het resultaat? Uw website staat op de eerste pagina in Google voor alle belangrijke zoektermen en wordt een klantenmagneet.

hoger in google
“We krijgen nu veel meer aanvragen binnen via onze website!”

Optimaal vindbaar in Google

Bent u bijvoorbeeld een advocaat in Amsterdam, dan staat uw website bovenaan in Google op de zoekterm ‘advocatenkantoor amsterdam’. Zo haalt u makkelijk nieuwe klanten binnen via Google. Veel webdesignbureaus vergeten deze belangrijke stap. De meeste mensen kijken tijdens een zoekactie niet verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Staat uw website niet op de eerste pagina dan is de kans groot dat concurrenten er met potentiële klanten vandoor gaan.


SEO en Linkbuilding in een concurrerende markt

Als ondernemer wilt u bovenaan in Google staan op alle voor u belangrijke zoektermen. Het liefst in het ‘gratis’ organische resultaat. Wij maken het waar en zorgen dat uw website een gigantische leadgenerator wordt. Zelfs als u in een concurrerende markt opereert is het haalbaar, maar niet makkelijk. Hoe komt dat?

De resultatenpagina van Google toont 10 websites (los van de advertenties). Als er meer dan 10 concurrenten zijn die op dezelfde zoekterm vindbaar willen zijn dan toont Google de websites die het meest relevant zijn voor die zoekterm. De overige bedrijven staan op pagina 2 en verder. Maar de meeste zoekers kijken niet verder dan de eerste pagina. Hoe zorgen we dat uw website zo relevant wordt dat Google hem op de eerste pagina plaatst in het ‘gratis’  zoekresultaat?

No cure no pay zoekmachine optimalisatie

Uw website super relevant maken voor Google doen we via SEO, aangevuld met linkbuilding. Kwalitatieve zoek­machine optimalisatie kost tijd en energie. Om elke mogelijke drempel voor u weg te halen, biedt Webfactory no cure no pay zoekmachine optimalisatie aan. Zo komt uw website bovenaan in zoekmachine Google zonder risico’s.

Uw website optimaal leesbaar,
op desktop, tablet en smartphone.

Volgens recent onderzoek van het CBS gaan zes op de tien internetters tegenwoordig mobiel online. iPhone, Android en iPad zijn enorm populair en het gebruik van de Desktop PC en laptop neemt af.

Als uw website niet is aangepast voor de toenemende groep mobiele bezoekers loopt u omzet en potentiële klanten mis. Om dit te voorkomen zijn onze websites opgebouwd volgens zogenaamd responsive design. Uw website heeft daarmee op elk apparaat een perfecte opmaak met teksten die perfect leesbaar zijn.

mobiele website
Met een responsive website weet ook de toenemende groep mobiele internetters uw bedrijf te vinden en zal sneller contact met u opnemen voor een afspraak of offerte.