Genereer als makelaar veel meer leads met je website


makelaar-leads-header
Het is de droom van elke makelaar om meer telefoontjes en aanvragen te genereren via de eigen website. Door een optimale inrichting van een Google Adwords Campagne kunt u dit ook.

Gratis geld, bestaat dat?

Slimme online marketing, met name adverteren op Google, kost je als makelaar bijna geen tijd en levert veel meer geld op dan het kost. Om dit ‘gratis geld’ te noemen gaat wat ver, maar het komt wel in de buurt. Mits je het goed aanpakt.

Online marketing kan op vele manieren. De ervaring leert dat adverteren op Google het snelste en beste resultaat oplevert. Het inrichten van een doordachte Google Ads campagne kost natuurlijk tijd en vergt kennis. Dit kun je zelf doen, of laten doen zodat het je helemaal geen tijd meer kost. Want als makelaar heb je het al druk genoeg en wil je direct resultaat zien.

google-ads-adwords-zelf-doen

Gratis scan voor makelaars

Zet Google Ads nú in om nieuwe intakes / waardebepalingen te genereren, die anders mogelijk naar de concurrent zouden gaan. Je kunt nu GRATIS  een Google scan laten maken, zodat je weet wat de investering zal zijn voor een Google Ads Campagne. Webfactory maakt graag een vrijblijvende inschatting betreffende de kosten per lead in jouw vestigingsplaats. Een lead is een telefoontje of ingevuld contactformulier. Daarnaast laten we je weten wat de investering is om de Google Ads campagne te laten inrichten.

zoektermen-onderzoek

Webfactory heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren en vindbaar maken van websites en het slim werven van leads via Google.
Vul het formulier in en je krijgt binnen 24 uur alle informatie, gericht op jouw bedrijf.

Sinds we zo goed vindbaar zijn in Google zijn er aanzienlijk meer aanmeldingen van nieuwe leden.

Citystudios.nl ziet er goed uit en levert ruim voldoende boekingen op. Missie geslaagd.

Onze relaties complimenteren ons met onze website. Een succesvolle samenwerking met Webfactory ligt hieraan ten grondslag.

Door de uitstekende vindbaarheid van de website krijgen we via Google regelmatig offerteaanvragen binnen.